Campingliv & kiviksmarknad!

Lite över åtta tar jag och lilleman bussen till Ystad, för första gången åker vi buss tillsammans. Jag tycker det känns himla läskigt, men efter denna gången så kommer jag nog åka hela tiden ;). Skämt o sido så har jag inte vågat åka innan pga olika anledningar, innan tyckte jag att Leo va för liten och sen kräktes han jämnt eftersom han hade reflux. Han kräkte alltid ner mig, alla saker & sig själv, inte så kul när man ska iväg och ha en hel väska med bara kläder till oss liksom :/, nu kräker han nästan aldrig, jo när det är välling, men fortfarande inte i den mängden. Men nu är vi redo för en busstur!

Som sagt, vi åker till Leos farmor & farfar som är långliggare i Ystad, sen tar vi fyra en tur till Kiviksmarknad. Dagen kommer bli bra med andra ord. Jag kommer uppdatera med bilder när jag kommer hem.
Under tiden jag är borta så tror jag att N kommer trixa med min blogg, snällis! Kram o hej!


när lilleman låg i magen (v36+1 liggandes) :)


GILLAR


Visst kan jag..

men bara om jag vill! Leo har enda sen han lärde sig att sitta verkligen avskyt detta, inget för honom kanske. Någon annan där ute som känner igen sin bebis? Kan det vara blöjan? Vi använder pampers, och kan inte i min vildaste fantasi tänka mig att det kan vara blöjan, då dom är väldigt tunna.



så långt det bara går!

Ofta trycker Leo sin hand i munnen, så långt det bara går..alltså tills han klöks. Fjantig är han :) Men på denna bilder klöks han inte, här gäspar han med handen i munnen. Otroligt söt kille!



Hissar!


jag skulle nog aldrig skrivit det här.

Ni vet att igår skrev jag att Leo hade börjat sova hela nätter, tji där fick jag för att jag skrev det. Gud vilken natt vi har haft, han har vaknat ungefär tre gånger och bara vrålskrikit. Vi har ju trott att det kunde vara för att han va hungrig, till sist gjorde vi mat..men då skrek han ändå. Imorse kände jag i munnen på honom, det kan ju vara tänder som är på G. Men nej, nope, nada, non, INGET på G. Aja, har ni tips som vi inte har testat (vi har gjort allt känns det som), så kom gärna med era tips, eller skriv hur ni brukar göra. Men inte för att vara sån, jag tror redan vi har gjort allt det dära.

första natten

Är detta möjligt? Jag är utvilad, första gången på över 1år :) Leo har nämligen sovit en hel natt inatt. Visst har han sovit hela nätter innan också, dock va det ett tag sedan sist. Nu på senare tid har han fått för sig att bli matad på nätterna, MINST 2GGR. För mig är inte det okej, eftersom att jag vet om att han ej är hungrig. Så igår natt tog jag tjuren i hornen och lätt honom helt enkelt ligga och skrika. Jag gick ju självklart upp och gav honom nappen och klappade honom i pannan, efter 1h (läs 10min) somnade han om. För mig kändes det som en evighet när han låg där och skrek. Men nu sover vi alla tre här hemma gott om nätterna!

huvudvärk

Har haft sjuk huvudvärk i två dagar nu, vet inte varför..jag tror att det kan vara min syn, för har liksom ont i ögonen & ovanför. Tänkte boka tid för en undersökning.

Hade glasögon när jag va yngre, dock skämdes jag och använde inte dom :/ så kanske är tid igen? Om det nu skulle visa sig att jag nu behöver något till mina blåaögon, då får det bli linser..jag är inte den personen som klär i glasögon :)


det som aldrig skulle få hända.

I onsdags va det nog den värsta dagen på länge, massa småsaker som fick min dag att vända. Ni som känner mig ni vet att jag är en väldig "saklig" person, jag är rädd om mina saker, gör allt för att dom inte ska gå sönder, gör allt för att det ska se nytt ut. Men nu va det så att jag hade tänkt kolla igenom alla mina kort från 2007-2011, även alla kort på Leo. Startade den externa hårddisken, WHAT? NEEEEJ?! Den ville inte raspa, satt med klumpen i halsen och skruvade sönder möget för att jag kanske kunde fixa det. Igår körde vi och lämnade den till mitt ex i malmö, fick ett sms senare "sorry, det enda positiva är att den är stendöd". Neeej! Alla mina minnen, allt är borta! Men som "tur" är har jag ju framkallat dom fototna jag velat ha sen innan.

Detta är faktiskt något hemskt för mig, för mig är minnen det viktigaste man kan ha, dock har jag ju bilderna i huvudet. Men bilderna på Ella sen hon va valp, dom är bortspolade, bilder på min morfar, JA ALLT. Men jag får "leva vidare" utan mina bilder..för det är ju trots allt inte hela världen.

Denna månaden ska jag köpa en nya extern hårddisk och en usb + en massa skivor..så får det bli.

Målning & stranden.

Såja, nu har jag målat klart lillemans rum, bilder kommer senare :) Nu är jag svettig som f*n och vill bara in i duschen, men det får vänta tills s kommer hem.

Om två timmar sticker jag iväg med Yohanna, Emma, Alexandra & Emilia till dala för att grilla & dricka gott. Det va länge sedan jag hade "egentid" :)

Höres sen, TJING!

Long time ago

Ruskigt länge sedan jag slängde in ett inlägg här. Vi alla mår bra, Leo har blivit sju månader, jag & sambon har förlovat oss, vi har hunnit fira två år tillsammans och nu letar vi även efter en ny bostad. Livet flyter på med nya planer och önskemål om hur livet ska bli/vara.

Tänkte även köra igång en "bloppis-katogeri", jag har massor av kläder till en billig peng :) Får se när jag fixar den, kanske ikväll om jag orkar. Recept kommer jag också slänga in, inte för att jag har några wow-recept..men kan ju ändå vara roligt.

Nu ska stänga ner och fortsätta här hemma! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!