Bäcken och ländryggsbesvär.

Puh, alleredan? Bäcken är nog värst nu känns det som, så nu blir det träna här hemma på kvällarna...

Kärlek till tusen!



Helt klart är ju orginalet, då den som scotts gjort bättre. Men man blir så jäkla glad av denna :D

en annan ort.

Som många vet så har jag aldrig varit så förtjust i Trelleborg, jag känner verkligen inte att det är här jag vill bo resten av livet..ikke! När allt har löst sig för oss, då blir det hus i en annan ort!

Jag tycker det är jobbigt att inte trivas. Just nu har jag börjat komma in i en bubbla, då sitter jag bara inne och funderar en massa. Känner mig sjukt ensam också, dock är ju detta vanlig i en graviditet..men detta är annorlunda. Här är aldrig någon som kommer och hälsar på, himla trist!

Jag vill bara känna lycka och jag vill även kunna trivs.

Rutiner

Vi nattar Leo vid åtta på kvällen, men han vaknar runt elva igen och vill ha mat. Så idag ska jag se hur länge han kan hålla sig uppe nu på dagen, alltså så ska vi försöka skippa förmiddags vilan. Så då hoppas vi på en vila istället för två, och då även att denna sömnen kommer bli lite längre? Och kanske möjligtvis så blir hans nattsömn också bättre. HOPPAS!


Ojdå!

Det var verkligen länge sedan jag tog mig tid att skriva här. Inte för att jag har fullt upp, nej..utan jag kommer aldrig på något att skriva. Jag menar, min vardag är ju kanske inte den roligaste saken att skriva om? Eller? :)

Idag, graviditetsvecka 15..tiden springer iväg & jag hinner inte riktigt med känner jag. Äntligen kan jag pusta ut, mitt illamående har försvunnit (peppar peppar), och hoppas att det fortsätter så här. Leo växer och snart fyller ju våran pojke 1år.

Har tusen saker som jag vill skriva, men orkar inte :) får nog bli lite bättre på det hära med att blogga.


v15, magen börjar ta form :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!