så nu va vi här igen

snart är det jul och jag bara älskar det. Massor av tid till familjen, shopping, slå in klappar, spel & ja bara njuta av denna högtid. Ska bli kul sen när man skapar egna traditioner sen, när man själv har hus..innan dess blir det ingen jul hemma.

Igår köpte jag dem näst sista julklapparna till Leo, han har nio stycken..måste ha tio, annars är det ojämt. Haha, lite tvångstankar, jarå. Köpte en gran för två veckor sedan, den står fortfarande fin & doftar gott :) Fullt med klappar under granen, kanske borde ta en bild och slänga in?

Va och shoppade igår med Emma, blev en hel del. Jag fick med mig nytt smink hem, så nu kan jag bli snygg igen ;) På kvällen snodde jag Emma från Tias och tog en tur till IKEA. Fick med mig ett högskåp till badrummet, så nu har den gamla hyllan åkt ut (någon kommer och köper den idag), mycket fint. Fick även med mig en tallrik till Leo, så nu kan han äta utan att tallriken åker i golvet och undvika att han blir ledsen/arg.

Nå, idag ska vi först sälja lite "mög", sen vidare hem till svärmor (ja svärfar också, men han är inte hemma?), ska slänga ihop en julcheesecake där..gott gott! Sen blir det middag där för mig och Leo, pappa s ska iväg med firman på fest. Senare kommer Anna, Marie & möjligtvis Emma upp och glor film med mig. Ska även försöka fixa Annas naglar under dagen :)

Så jag har fullt upp, därför jag är uppe vid denna tiden också. Annars brukar jag få sova till 10 av min son...lyx mig ;)


klyddar

bloggen klyddar..pust!

Garderoben

Garderoben behöver uppdateras, då alla mina kläder har växt ur nu. Så här är något av det jag klickade hem tidigare  idag :) Så nu kanske man kan känna sig liiite snygg iaf, istället för att känna sig som en flodhäst!


Igår, ny vecka

Ny vecka igår, gick in i v22. Tiden bara springer iväg.

I två helger i rad nu har vi haft kalas för lille Leo, vårat fina hjärta blev ju ett år den först december.

Tänkte slänga upp bilder på alla hans presenter senare. Men först nu, en bild på magen, tagen igår :)


Långt ifrån

Jag har jättemycket jag vill skriva, så mycket som jag vill bräka av mig. Tyvärr faktiskt, så kan jag inte det..då det är en del som läser varje inlägg jag skriver. Inte för att jag är aktiv här, men när jag väl är det. Kanske borde skaffa en blogg till där bara människor jag inte känner får läsa och ge mig tips.
Det har gått så långt att jag går och irriterar mig på varje sak denna människan säger till mig, orkar inte vara irriterad på folk.

Så ja, en till blogg kommer jag att skaffa..men lösenord! Ingen i min familj, släkt eller anhöriga till mig/min sambo kommer få lösenordet..inte ens min sambo kommer få det.

Jag har ingen större lust att gå och prata med en psykolog, eller jag har nog inte tid kan man säga..det är ju inte så att jag kan ta med mig mitt lilla busfrö på samtal.

Och föresten, vart tog min egentid vägen som jag skulle ha 1gång i veckan?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!