Helt galen.

Vi har en helt galen Leo här hemma, titta själva:

Happy!

Vilket mysigt väder vi har i skåne idag, lovely! Tänkte ta och städa riktigt idag, annars blir det bara massa småplock när man har en liten. Han hatar nämligen våran dammsugare, den låter som tusan! Han börjar gråta direkt när jag startar den & sen hänger mig i hälarna, sötnos! Så oftast får jag vänta med att dammsuga till pappa s har kommit hem, bäst så..lille Leo är ju chefen i huset :)

funderinga kring allt.

Alsingevallen gick inte med på att vi bytar lägenhet rakt av så med det andra paret, då det är för många som står i kö. Nu blev jag stressad, kommer vi hitta en lägenhet med hiss alt på första våningen innan jag börjar få rund mage? Jag kan ju inte kånka på både Leo & magen. Men det fixar sig nog, det gör det alltid.

Detta barnet va ju planerat, men jag har funderat på att det kan ju finnas en liiiten chans att det är två? Jag blev helt plötsligt rädd! Det är ju inte två, men jag är rädd för att det ska visa sig det på ul :) Vi blir överlyckliga om där är ett friskt barn, det nöjer vi oss med :)

illamåendet har börjat ge med sig, dvs att det enda jag gör är att gå och äta 24/7 :) Bm, två läkare & familjen tror på en flicka..jag tror på en pojke. Blir lika glad för vilket som! Denna gången ska vi inte ta reda på kön, väldigt spännande tycker vi, hehe. Men jag kommer vara så nyfiken, puuh..jobbigt att vara så nyfiken ;)

Aja, nu ska jag passa på att vila medans lilleman gör det! kram


att överleva!

Att leva på knäckebröd & te är ingen höjdare..men bättre det än att må mög hela dagarna. Har redan druckit fyra muggar med te, gott som attans! Längtar bara tills illamåendet är borta så att jag kan trycka i mig en flottig kebab! Men är det över lika snabbt som när jag väntade Leo, då behöver jag bara vänta 1-2v till :) 

Om två veckor är det även tid för inskrivningen hos bm, va på hälsosamtal för två veckor sedan. Nu längtar man bara tills ul i v18. Denna graviditeten kommer gå ruskigt snabbt, har massor att göra.
Om två månader blir det flytt, och alla vet ju att det ta tid med packning & rensning när man har en liten på nio månader :) klänga på mamma är det bästa som finns.

Idag blir lille Leo nio månader, tiden går för snabbt! Mamma & pappa älskar dig oändligt mycket, våran fina gosse.


Bilden är tagen för exakt ett år sedan, som ni ser låg ju Leo i magen :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!