barnvagnsdjungel!

som ni alla vet så har jag bytat vagn sådär 716318ggr, jag har aldrig varit riktigt nöjd om man säger så. Nu har jag en Emmaljunga City Jet & en Babytravel amsterdam. Min Emmaljunga älskar jag, trots dom stora hjulen där framme! Den är så skön att köra och en robust vagn men ändå häftig..det är ju som en vanlig "4-hjulare" fast med svängbara hjul där framme. Min babytravel som jag köpte förra veckan trodde jag skulle bli min nya favorit. Gillar inte den, Leo kan bara sitta ifrån mig & dels att vagnen är alldeles för lätt där framme, vilket kan sluta med att om Leo sover i vagnen medfullt liggläge & skötväskan hänger på..ja å välter vagnen :/ Ni får tycka att jag är konstig som bytar vagn fram och tillbaka, men jag bryr mig inte ett dugg om vad ni tycker!

Leo sitter som en kratta i Emmaljungas sittdel, medans i babytravel sitter han hur fint som helst. Jag stortrivs med Emmaljungan, medans jag inte tycker att babytravel håller måttet på säkerhet. Jag har funderat fram och tillbaka, men jag får helt enkelt köra med liggdelen på Emmaljungan tills han kan sitta bra i sittdelen..och helt enkelt välja bort babytravel. Han får helt enkelt bli sur och jag får bära mer på honom, that´s it.


Då kör vi på liggdelen ett tag till! :)

First night!

Detta va då första natten på tre månader som vi har fått en hel natt utan avbrott av skrik eller matning. Elva timmar har lillkillen sovit, och nu är jag hur glad som helst. Denna dagen har jag väntat på länge. Lilleman själv verkade också vara nöjd, han log nämligen när jag kom till sängen för att lägga över honom i våran säng, söte lille vän.

Idag ska vi ta en runda på stan, titta efter body till Leo och även handla hem dagens middag. Vad vi ska äta, det återstår att se.

Sitta

Titta, snart kan jag sitta..fint dessutom :)


I´m back!

Så där, nu va jag på det igen. Tydligen hade blogg.se klyddat med min andra nya blogg..så fick helt enkelt skaffa en ny IGEN?!

Nu ska jag bara fixa designen, vilket kommer ta tid!

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!